Your Cart

Ratkaisut

Ratkaisut

Innovatiivinen tuotekehitystiimimme valmistaa herkullisia kastikkeita ja täytteitä, jotka on suunniteltu tekemään annoksistasi astetta maukkaampia ja luomaan lähtemättömän vaikutuksen. Tarjoamme valikoiman majoneesipohjaisia täytteitä, jotka sopivat kustannustehokkaaksi ratkaisuksi niin naposteluun kuin annosten kokoamiseenkin. Valikoimastamme löytyy laadukkaita liha-, kala-, kana-, ja kasvisvaihtoehtoja.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Private Label -tuotteet

Valmistamme myös Private Label -tuotteita ja räätälöimme kastikkeet, dipit ja majoneesit juuri sinun brändisi näköisiksi – ja makuisiksi. Olitpa sitten vähittäiskauppias, elintarvikkeiden jakelija tai ravintolaketju, joka haluaa vahvistaa brändi-identiteettiään, me autamme sinua koko prosessin ajan – aina reseptin kehityksestä pakkausuunnitteluun –  ja varmistamme, että tuotteet heijastavat brändisi arvoja ja tarjoavat makuelämyksiä, joista teidät tunnetaan.

Kehitetään yhdessä juuri teille sopiva tuote!

Pakkaukset suurkeittiöille

Suurpakkauksemme on suunniteltu vastaamaan suurkeittiöiden ja elintarviketeollisuuden vaatimuksia.

Kuluttajakokoisten pakkausvaihtoehtojen lisäksi tarjoamme myös suurpakkauksia, joiden koot vaihtelevat 2,5 kilogrammasta 10 kilogrammaan. Voimme myös pakata tuotteemme pulloihin (0,5 litraa – 1,0 litraa), dippirasioihin (35 ml – 50 ml) sekä teollisuuskokoisiin IBC-säiliöihin. Pullot sopivat esimerkiksi salaatteihin tai pöytämausteiksi, dipit puolestaan tuovat lisämakua monenlaisiin annoksiin.